Departamentul de monitorizare şi intervenţie dispune de un sistem computerizat de dispecerizare şi de un număr mare de echipaje şi agenţi de intervenţie rapidă.
La solicitarea dispecerului de serviciu, în cazul unui eveniment petrecut la sediul beneficiarului (efracţie, panică, sabotaj, incendiu, control sistem, cădere de reţea, descărcare acumulator, probleme circuit sirenă, etc.), echipajele de intervenţie acţionează în cel mai scurt timp pentru soluţionarea problemelor.
Agentii Aramis Security mobili sunt permanent in contact cu centrul de comanda a firmei, folosind in permanenta aparate de emisie-receptie sau sistemul GSM.
Agentii Aramis Security vor supraveghea premisele clientului la ore aleatorii, in timpul zilei si/sau in timpul noptii, pentru a se asigura ca nu au existat patrunderi neautorizate sau incercari de efractie.
Vehiculele patrulei Aramis Security sunt dotate cu dispozitive de radio emisie, in legatura permanenta cu Centrul de Control. In cazul unei eventualitati urgente, computerul selecteaza echipajul cele mai apropiat de locul evenimentului.
(1) Sunt interzise orice înţelegeri între întreprinderi, decizii ale asociaţiilor de întreprinderi şi practici concertate, care au ca obiect sau au ca efect împiedicarea, restrângerea ori denaturarea concurenţei pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia, în special cele care:
a) stabilesc, direct sau indirect, preţuri de cumpărare sau de vânzare sau orice alte condiţii de tranzacţionare;
b) limitează sau controlează producţia, comercializarea, dezvoltarea tehnică sau investiţiile;
c) împart pieţele sau sursele de aprovizionare;
d) aplică, în raporturile cu partenerii comerciali, condiţii inegale la prestaţii echivalente, creând astfel acestora un dezavantaj concurenţial;
e) condiţionează încheierea contractelor de acceptarea de către parteneri a unor prestaţii suplimentare care, prin natura lor sau în conformitate cu uzanţele comerciale, nu au legătură cu obiectul acestor contracte.