Pentru atingerea performanţei şi calităţii ridicate pe care le oferim clienţilor noştri, agenţii de pază sunt avizaţi conform Legii nr. 333 din 2003, antrenaţi, pregătiţi şi dotaţi corespunzător. Aceste dotări includ staţiile radio emisie-recepţie, arme de foc (acolo unde este cazul), spray cu gaz iritant-lacrimogen, tomfa, telefon mobil, oferind astfel maxima protecţie şi securitate în orice situaţie.
Departamentul de monitorizare şi intervenţie dispune de un sistem computerizat de dispecerizare şi de un număr mare de echipaje şi agenţi de intervenţie rapidă.
La solicitarea dispecerului de serviciu, în cazul unui eveniment petrecut la sediul beneficiarului (efracţie, panică, sabotaj, incendiu, control sistem, cădere de reţea, descărcare acumulator, probleme circuit sirenă, etc.), echipajele de intervenţie acţionează în cel mai scurt timp pentru soluţionarea problemelor.
Printre serviciile societăţii noastre se regăsesc proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de alarmă, de supraveghere video şi de control acces.
Societatea noastră pune la dispoziţie:
Societatea noastră şcolarizează personal pentru obţinerea atestatului profesional de agent de pază şi ordine.
Conform Legii 333/2003, cursul de calificare se desfăşoară pe o perioadă de 90 de zile calendaristice însumând un număr de 360 ore, corespunzător nivelului I de calificare.
Disciplinele predate pe durata cursului sunt:
Serviciile de consultanţă: în domenui, sprijină noul nostru beneficiar, în procesul decizional, în scopul de a alege soluţia corespunzătoare şi optimă pentru siguranţa bunurilor, punând la dispoziţie experienţa noastră acumulată de-alungul anilor în domeniu, prin profesionalitate, seriozitate şi inteligenţa.
(1) Sunt interzise orice înţelegeri între întreprinderi, decizii ale asociaţiilor de întreprinderi şi practici concertate, care au ca obiect sau au ca efect împiedicarea, restrângerea ori denaturarea concurenţei pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia, în special cele care:
a) stabilesc, direct sau indirect, preţuri de cumpărare sau de vânzare sau orice alte condiţii de tranzacţionare;
b) limitează sau controlează producţia, comercializarea, dezvoltarea tehnică sau investiţiile;
c) împart pieţele sau sursele de aprovizionare;
d) aplică, în raporturile cu partenerii comerciali, condiţii inegale la prestaţii echivalente, creând astfel acestora un dezavantaj concurenţial;
e) condiţionează încheierea contractelor de acceptarea de către parteneri a unor prestaţii suplimentare care, prin natura lor sau în conformitate cu uzanţele comerciale, nu au legătură cu obiectul acestor contracte.