Sunteți aici: Acasă
Printre serviciile societăţii noastre se regăsesc proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de alarmă, de supraveghere video şi de control acces. Societatea noastră pune la dispoziţie...
Agenţii noştrii sunt instruiţi pentru anumite activităţi: paza şi protecţia obiectivelor, asigurarea şi protecţia evenimentelor sportive, culturale şi religioase. Serviciul de securitate cu efective umane presupune: ...
Departamentul de monitorizare şi intervenţie dispune de un sistem computerizat de dispecerizare şi de un număr mare de echipaje şi agenţi de intervenţie rapidă. La solicitarea dispecerului de serviciu, în cazul ....
Înfiinţată în anul 1998, SC. ARAMIS-RO S.R.L., este o companie de securitate, constituită pe baza de capital integral privat, fiind autorizată în conformitate cu Legea 333/2003.
Principalul nostru obiect de activitate este reprezentat de Protecţia Bunurilor şi Persoanelor:
De la înfiinţare, societatea noastră este implicată într-un proces continuu de dezvoltare, astfel ca în prezent deservim 500 de clienţi - persoane juridice şi fizice.
Politica de calitate îşi îndreaptă atenţia către pretenţiile clienţilor pentru a ne putea adapta oferta în funcţie de necesităţile acestora. Susţinem astfel serviciile acordate acestora printr-un efectiv de peste 170 angajaţi, avizaţi conform legii şi dotaţi corespunzător.
Obiectivul nostru este să reuşim permanent să implementăm soluţiile optime de securitate pentru clienţi, individualizând operaţiunile specifice pentru fiecare dintre aceştia.
(1) Sunt interzise orice înţelegeri între întreprinderi, decizii ale asociaţiilor de întreprinderi şi practici concertate, care au ca obiect sau au ca efect împiedicarea, restrângerea ori denaturarea concurenţei pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia, în special cele care:
a) stabilesc, direct sau indirect, preţuri de cumpărare sau de vânzare sau orice alte condiţii de tranzacţionare;
b) limitează sau controlează producţia, comercializarea, dezvoltarea tehnică sau investiţiile;
c) împart pieţele sau sursele de aprovizionare;
d) aplică, în raporturile cu partenerii comerciali, condiţii inegale la prestaţii echivalente, creând astfel acestora un dezavantaj concurenţial;
e) condiţionează încheierea contractelor de acceptarea de către parteneri a unor prestaţii suplimentare care, prin natura lor sau în conformitate cu uzanţele comerciale, nu au legătură cu obiectul acestor contracte.