Aramis Security

Élőerős őrzés

ŐrzésŐrző védő szolgálatunk kiemelt szempontja a minőség és biztonság, szolgáltatásunk programjának legfőbb célkitűzése a megelőzés. Tevékenységünkkel megelőzzük az esetleges káreseményeket, valódi, professzionális, képzett és megfelelően felszerelt biztonsági őreink segítségével. Használatos felszereléseink magába foglalják a rádió alapú adó-vevőt, lőfegyvert (ahol szükséges), könnygáz sprayt, gumibotot, mobiltelefont, ezáltal is biztosítva a maximális védelmet és biztonságot minden helyzetben, szigorúan megfelelve az előírt jogszabályoknak.


Őrzésvédelmi tapasztalataink szerteágazóak, a legkülönbözőbb területeken teljesítünk örző védő szolgálatot. Korábbi munkáinknak köszönhetően gyakorlatunk van a biztonsági szolgálat apró részleteinek megszervezésében a helyi igények szerint, a lehető legpontosabban megfogalmaztatjuk a megbízó részéről az elvárásokat.

Rendezvények, konferenciák, kulturális és sportesemények biztosítása képzett, gyakorlott és ellenőrzött munkatársaival rendkívül rugalmas módon reagál a veszélyhelyzetekre, a biztonsági őrök a feladat jellegétől, a veszélyeztetettségtől függően szerelhetők fel különböző védelmi eszközökkel.

  • Létesítmények, telephelyek őrzése
  • Területek, járművek őrzése
  • Rendezvénybiztosítás

Ajánlat kérés

Legea concurentei 21 / 1996 - Art. 5

(1) Sunt interzise orice înţelegeri între întreprinderi, decizii ale asociaţiilor de întreprinderi şi practici concertate, care au ca obiect sau au ca efect împiedicarea, restrângerea ori denaturarea concurenţei pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia, în special cele care:

a) stabilesc, direct sau indirect, preţuri de cumpărare sau de vânzare sau orice alte condiţii de tranzacţionare;

b) limitează sau controlează producţia, comercializarea, dezvoltarea tehnică sau investiţiile;

c) împart pieţele sau sursele de aprovizionare;

d) aplică, în raporturile cu partenerii comerciali, condiţii inegale la prestaţii echivalente, creând astfel acestora un dezavantaj concurenţial;

e) condiţionează încheierea contractelor de acceptarea de către parteneri a unor prestaţii suplimentare care, prin natura lor sau în conformitate cu uzanţele comerciale, nu au legătură cu obiectul acestor contracte.


Hívja a diszpécsre szolgálatot

Contact

Aramis Security
Intrarea Tineretului, Nr. 1, Ap. 3
535600, Odorheiu-Secuiesc, Harghita
Mobil: +40 745-487 611 | +40 74-203-8585
Mobil: +40 741-216 371
Telefon: +40 266-217-370
Fax: +40 266-217-370
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kirendeltségek

Csíkszereda

Gyergyó

Szentegyháza

Székelyudvarhely

Székelykeresztúr

Kérdés
1000 karakter maradt