Aramis Security

Élőerős őrzés

ŐrzésŐrző védő szolgálatunk kiemelt szempontja a minőség és biztonság, szolgáltatásunk programjának legfőbb célkitűzése a megelőzés. Tevékenységünkkel megelőzzük az esetleges káreseményeket, valódi, professzionális, képzett és megfelelően felszerelt biztonsági őreink segítségével. Használatos felszereléseink magába foglalják a rádió alapú adó-vevőt, lőfegyvert (ahol szükséges), könnygáz sprayt, gumibotot, mobiltelefont, ezáltal is biztosítva a maximális védelmet és biztonságot minden helyzetben, szigorúan megfelelve az előírt jogszabályoknak.

Bővebben: Élőerős őrzés

Bevetőcsoport

BevetőcsoportA távfelügyeleti osztályon működő számítógépes rendszer, illetve magas képzésű bevetőcsoport teszi lehetővé a gyors beavatkozást.

A szolgálatban lévő diszpécser kérésére, bármely olyan esemény, amely beavatkozást igényelne (betörés, pánik, szabotázs, tűz, hálózati hiba), a rohamcsapatunk rövid időn belül gyorsan és hatékonyan bevethető.

A bevetőcsoport a távfelügyelethez szorosan kapcsolódó, annak hatékonyságát fokozó csoportunk. A ügyeletes által a riasztás helyszínére küldött kivonuló szolgálat a helyszínen biztosítja az ügyfél személye és vagyontárgyai védelmét, illetve a riasztás jelzés jellegétől függő feladatokat.

Bővebben: Bevetőcsoport

Elektronikus rendszerek

Biztonságtechnikai rendszerekVállalkozásunk egyik fő irányvonala a biztonságtechnikai rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása, és javítással kapcsolatos feladatok ellátása. A szolgáltatási minőség biztosítása érdekében a legkiválóbb szakemberek foglalkoztatásával érjük el azt, hogy a legkiválóbb minőségű eszközökkel telepített rendszerek birtokában az elérhető legmagasabb szintű biztonságot élvezzék.

Bővebben: Elektronikus rendszerek

Oktatás

Vagyonőr oktatásTársaságunk oktatást biztosít annak érdekében, hogy személyzetünk minden tagja meg tudja szerezni a biztonsági őr tanusítványt.
A 333/2003 törvény értelmében, az oktatás 90 nap alatt zajlik, összesen 360 órát foglal magába, ez szükséges az I-es fokozat megszerzéséhez.

A képzések a következők:

Bővebben: Oktatás

Egyéb szolgáltatások

Biztonságtechnikai tanácsadásIngyenes tanácsadás:
Manapság a rohamosan fejlődő technikai eszközök világában nehéz kiigazodni. Ez az állítás a videó megfigyelés, biztonságtechnikai berendezések, beléptető rendszerek, riasztó rendszerek, tűzjelzők, behatolás jelzők színterén is fokozottan igaz. Az informatika térhódításával és az egyre fejlettebb eszközök megjelenésével számos új lehetőség kínálkozik.

Hitvallásunk szerint azonban nem az ügyfél dolga mindezeket nyomon követni és meg tanulni, hanem a mi feladatunk a lehető legjobbat javasolni.

Bővebben: Egyéb szolgáltatások

Legea concurentei 21 / 1996 - Art. 5

(1) Sunt interzise orice înţelegeri între întreprinderi, decizii ale asociaţiilor de întreprinderi şi practici concertate, care au ca obiect sau au ca efect împiedicarea, restrângerea ori denaturarea concurenţei pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia, în special cele care:

a) stabilesc, direct sau indirect, preţuri de cumpărare sau de vânzare sau orice alte condiţii de tranzacţionare;

b) limitează sau controlează producţia, comercializarea, dezvoltarea tehnică sau investiţiile;

c) împart pieţele sau sursele de aprovizionare;

d) aplică, în raporturile cu partenerii comerciali, condiţii inegale la prestaţii echivalente, creând astfel acestora un dezavantaj concurenţial;

e) condiţionează încheierea contractelor de acceptarea de către parteneri a unor prestaţii suplimentare care, prin natura lor sau în conformitate cu uzanţele comerciale, nu au legătură cu obiectul acestor contracte.


Hívja a diszpécsre szolgálatot

Contact

Aramis Security
Intrarea Tineretului, Nr. 1, Ap. 3
535600, Odorheiu-Secuiesc, Harghita
Mobil: +40 745-487 611 | +40 74-203-8585
Mobil: +40 741-216 371
Telefon: +40 266-217-370
Fax: +40 266-217-370
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kirendeltségek

Csíkszereda

Gyergyó

Szentegyháza

Székelyudvarhely

Székelykeresztúr

Kérdés
1000 karakter maradt