Aramis Security

Rólunk

Riasztó és Kamera rendszerekVagyonvédelem

Az Aramis Security arra törekszik, hogy a forgalmazott termékeket közvetlenül a gyártótól szerezze be, így biztosítva a kedvezőbb árfekvést a hazai piacon és a közvetlen műszaki támogatást. A vásárlókat igény .....

Bővebben

Őrzésvédelem

Őrzésvédelmi tapasztalataink szerteágazóak, a legkülönbözőbb területeken teljesítünk örző védő szolgálatot. Korábbi munkáinknak köszönhetően gyakorlatunk van a biztonsági szolgálat apró részleteinek megszervezésében....

Bővebben

Távfelügyelet

A távfelügyeleti osztályon működő számítógépes rendszer, illetve magas képzésű bevetőcsoport teszi lehetővé a gyors beavatkozást. A szolgálatban lévő diszpécser kérésére, bármely olyan esemény, ....

Bővebben

Miért válassza cégünket?

 

Üvegszálas optikai rendszerekTársaságunk a vagyonvédelem területén 1998 óta kínálja a biztonsági és rendészeti célú szolgálatok megszervezését és folyamatos ellátását kereskedelmi-, ipari- és más létesítményekben. Célunk a legkedvezőbb - és egyben legbiztonságosabb feltételek megteremtése, a 333/2003 hatályos törvényekből fakadó biztonságvédelmi követelményeknek való megfelelés, valamint partnereink igényeinek pontos és szakszerű kielégítése.

Legfőbb tevékenységeinket az Anyagi javak- illetve a Személyvédelem alkotják:
  • objektum-, anyagi javak őrzése
  • távfelügyelet és kivonuló szolgálat
  • nemzetközi és belföldi szállítmánykísérés
  • személy és testőrvédelem
  • biztonságtechnikai eszközök üzembe helyezése és üzemeltetése
  • tűzjelző valamint beléptető rendszerek
  • biztonsági személyzet képzés

Vállalkozásunk dinamikusan fejlődik, a vagyonvédelmi társaságok élvonalába tartozik, az élőerős őrzés-védelemben és egyéb szolgáltatásaiban is piacvezetőnek számít. Több mint 500 állandó kliensbázissal rendelkezünk, akik között nemcsak cégek, hanem magánszemélyek is fellelhetők.

Társaságunk célja a teljes körű vevői elégedettség elérése, ezért a kimagasló minőségi színvonal biztosítása mellett folyamatosan törekszünk szolgáltatási körünk bővítésére.

A személy- és vagyonvédelmi, valamint az objektumvédelmi szolgáltatásainkat kibővítve, ma már az üzemeltetéssel kapcsolatos egyéb részfeladatok ellátásának lehetőségét is kínáljuk megbízóink részére.
 

Legea concurentei 21 / 1996 - Art. 5

(1) Sunt interzise orice înţelegeri între întreprinderi, decizii ale asociaţiilor de întreprinderi şi practici concertate, care au ca obiect sau au ca efect împiedicarea, restrângerea ori denaturarea concurenţei pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia, în special cele care:

a) stabilesc, direct sau indirect, preţuri de cumpărare sau de vânzare sau orice alte condiţii de tranzacţionare;

b) limitează sau controlează producţia, comercializarea, dezvoltarea tehnică sau investiţiile;

c) împart pieţele sau sursele de aprovizionare;

d) aplică, în raporturile cu partenerii comerciali, condiţii inegale la prestaţii echivalente, creând astfel acestora un dezavantaj concurenţial;

e) condiţionează încheierea contractelor de acceptarea de către parteneri a unor prestaţii suplimentare care, prin natura lor sau în conformitate cu uzanţele comerciale, nu au legătură cu obiectul acestor contracte.


Hívja a diszpécsre szolgálatot

Contact

Aramis Security
Intrarea Tineretului, Nr. 1, Ap. 3
535600, Odorheiu-Secuiesc, Harghita
Mobil: +40 745-487 611 | +40 74-203-8585
Mobil: +40 741-216 371
Telefon: +40 266-217-370
Fax: +40 266-217-370
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kirendeltségek

Csíkszereda

Gyergyó

Szentegyháza

Székelyudvarhely

Székelykeresztúr

Kérdés
1000 karakter maradt