Aramis Security

Élőerős őrzés

ŐrzésŐrző védő szolgálatunk kiemelt szempontja a minőség és biztonság, szolgáltatásunk programjának legfőbb célkitűzése a megelőzés. Tevékenységünkkel megelőzzük az esetleges káreseményeket, valódi, professzionális, képzett és megfelelően felszerelt biztonsági őreink segítségével. Használatos felszereléseink magába foglalják a rádió alapú adó-vevőt, lőfegyvert (ahol szükséges), könnygáz sprayt, gumibotot, mobiltelefont, ezáltal is biztosítva a maximális védelmet és biztonságot minden helyzetben, szigorúan megfelelve az előírt jogszabályoknak.


Őrzésvédelmi tapasztalataink szerteágazóak, a legkülönbözőbb területeken teljesítünk örző védő szolgálatot. Korábbi munkáinknak köszönhetően gyakorlatunk van a biztonsági szolgálat apró részleteinek megszervezésében a helyi igények szerint, a lehető legpontosabban megfogalmaztatjuk a megbízó részéről az elvárásokat.

Rendezvények, konferenciák, kulturális és sportesemények biztosítása képzett, gyakorlott és ellenőrzött munkatársaival rendkívül rugalmas módon reagál a veszélyhelyzetekre, a biztonsági őrök a feladat jellegétől, a veszélyeztetettségtől függően szerelhetők fel különböző védelmi eszközökkel.

  • Létesítmények, telephelyek őrzése
  • Területek, járművek őrzése
  • Rendezvénybiztosítás

Ajánlat kérés

Hívja a diszpécsre szolgálatot

Contact

Aramis Security
Intrarea Tineretului, Nr. 1, Ap. 3
535600, Odorheiu-Secuiesc, Harghita
Mobil: +40 745-487 611 | +40 74-203-8585
Mobil: +40 741-216 371
Telefon: +40 266-217-370
Fax: +40 266-217-370
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kirendeltségek

Csíkszereda

Gyergyó

Szentegyháza

Székelyudvarhely

Székelykeresztúr

Kérdés
1000 karakter maradt