Aramis Security

Biztonságtechnikai rendszerekVállalkozásunk egyik fő irányvonala a biztonságtechnikai rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása, és javítással kapcsolatos feladatok ellátása. A szolgáltatási minőség biztosítása érdekében a legkiválóbb szakemberek foglalkoztatásával érjük el azt, hogy a legkiválóbb minőségű eszközökkel telepített rendszerek birtokában az elérhető legmagasabb szintű biztonságot élvezzék.


Az Aramis Security arra törekszik, hogy a forgalmazott termékeket közvetlenül a gyártótól szerezze be, így biztosítva a kedvezőbb árfekvést a hazai piacon és a közvetlen műszaki támogatást. A vásárlókat igény szerint műszaki és telepítési tanácsadással is segíti.

Többféle biztonságtechnikai rendszert kínálunk:

  • távfelügyeleti rendszerek üzemeltetése
  • behatolás jelző
  • tűzjelző
  • beléptető, valamint videó megfigyelő rendszerek telepítése, felügyelete és szervizelése

Ajánlat kérés

Legea concurentei 21 / 1996 - Art. 5

(1) Sunt interzise orice înţelegeri între întreprinderi, decizii ale asociaţiilor de întreprinderi şi practici concertate, care au ca obiect sau au ca efect împiedicarea, restrângerea ori denaturarea concurenţei pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia, în special cele care:

a) stabilesc, direct sau indirect, preţuri de cumpărare sau de vânzare sau orice alte condiţii de tranzacţionare;

b) limitează sau controlează producţia, comercializarea, dezvoltarea tehnică sau investiţiile;

c) împart pieţele sau sursele de aprovizionare;

d) aplică, în raporturile cu partenerii comerciali, condiţii inegale la prestaţii echivalente, creând astfel acestora un dezavantaj concurenţial;

e) condiţionează încheierea contractelor de acceptarea de către parteneri a unor prestaţii suplimentare care, prin natura lor sau în conformitate cu uzanţele comerciale, nu au legătură cu obiectul acestor contracte.


Hívja a diszpécsre szolgálatot

Contact

Aramis Security
Intrarea Tineretului, Nr. 1, Ap. 3
535600, Odorheiu-Secuiesc, Harghita
Mobil: +40 745-487 611 | +40 74-203-8585
Mobil: +40 741-216 371
Telefon: +40 266-217-370
Fax: +40 266-217-370
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kirendeltségek

Csíkszereda

Gyergyó

Szentegyháza

Székelyudvarhely

Székelykeresztúr

Kérdés
1000 karakter maradt