Aramis Security

Vagyonőr oktatásTársaságunk oktatást biztosít annak érdekében, hogy személyzetünk minden tagja meg tudja szerezni a biztonsági őr tanusítványt.
A 333/2003 törvény értelmében, az oktatás 90 nap alatt zajlik, összesen 360 órát foglal magába, ez szükséges az I-es fokozat megszerzéséhez.

A képzések a következők:

  • konkrét szakmai képzés
  • általános jogi képzés
  • speciális technikai képzés
  • fizikai felkészülés
  • gyakorlati képzés


Az oktatás teljes időtartama alatt, társaságunk biztosítja az oktatáshoz szükséges tananyagot, megfelelő szakembereket a különböző képzések fázisaiban, valamint a megfelelően felszerelt termeket, úgy az elméleti mint gyakorlati képzéshez.

A képzés egy bizottság által szervezett záróvizsgával zárul, amely tartalmazza mind az elméleti, úgy a gyakorlati felméréseket. Sikeres vizsga esetén 30 nap elteltével a résztvevők egy képesítési oklevelet kapnak "BIZTONSÁGI ŐR" szakmában, mely érvényes és elfogadott az ország területén.

Ajánlat kérés

Legea concurentei 21 / 1996 - Art. 5

(1) Sunt interzise orice înţelegeri între întreprinderi, decizii ale asociaţiilor de întreprinderi şi practici concertate, care au ca obiect sau au ca efect împiedicarea, restrângerea ori denaturarea concurenţei pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia, în special cele care:

a) stabilesc, direct sau indirect, preţuri de cumpărare sau de vânzare sau orice alte condiţii de tranzacţionare;

b) limitează sau controlează producţia, comercializarea, dezvoltarea tehnică sau investiţiile;

c) împart pieţele sau sursele de aprovizionare;

d) aplică, în raporturile cu partenerii comerciali, condiţii inegale la prestaţii echivalente, creând astfel acestora un dezavantaj concurenţial;

e) condiţionează încheierea contractelor de acceptarea de către parteneri a unor prestaţii suplimentare care, prin natura lor sau în conformitate cu uzanţele comerciale, nu au legătură cu obiectul acestor contracte.


Hívja a diszpécsre szolgálatot

Contact

Aramis Security
Intrarea Tineretului, Nr. 1, Ap. 3
535600, Odorheiu-Secuiesc, Harghita
Mobil: +40 745-487 611 | +40 74-203-8585
Mobil: +40 741-216 371
Telefon: +40 266-217-370
Fax: +40 266-217-370
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kirendeltségek

Csíkszereda

Gyergyó

Szentegyháza

Székelyudvarhely

Székelykeresztúr

Kérdés
1000 karakter maradt